Monday, August 21, 2017

My Little Syasya (5)

syasya
.
sudah tak little lagi
.
beratnya pun sudah 40+ kg, jauh melebihi kakak yang setahun tua darinya, 26 kg

.
seminggu lepas sudah ada tanda2 period selama 4-5 hari, dalam usianya belumpun 10 tahun
.
moga dipermudahkan urusan buatnya

#KL2017
..dah 2 hari mula kot

+
KJ
opening ceremony
gold medal tally
bolajaring
rugby
sultan mizan


-
isu bendera
sedikit hiccups

Saturday, January 2, 2016

Shopping utk sesi persekolahan baharu lebih mudah kali ini. Anak-anak lebih memahami agaknya. Walaupun esok dah mula sekolah terasa banyak yang masih kurang.

Ramai jugak yang shopping last minute.

Baru dapat gaji agaknya macam saya.

Wednesday, June 11, 2014

qotw#1

quote of the week; satu untuk engkau satu untuk aku

Friday, February 15, 2013

saya tak khuatir sangat kalau anak saya terpaksa pulang lewat dari sekolah, kadang-kadang sehingga jam 11 malam dari sekolah dan saya pula ada urusan lain sehingga tak boleh menjemput mereka..
saya juga tak kisah sangat kalau semasa menjemputnya, ada saja kawan-kawannya yang minta dihantar ke rumah..kadang-kadang pelik pula bila tempat duduk belakang kosong...

mereka dah pandai menyusun jadual dan yang penting kami semua satu keluarga besar Hidayah