Saturday, January 2, 2016

Shopping utk sesi persekolahan baharu lebih mudah kali ini. Anak-anak lebih memahami agaknya. Walaupun esok dah mula sekolah terasa banyak yang masih kurang.

Ramai jugak yang shopping last minute.

Baru dapat gaji agaknya macam saya.

Wednesday, June 11, 2014

qotw#1

quote of the week; satu untuk engkau satu untuk aku

Friday, February 15, 2013

saya tak khuatir sangat kalau anak saya terpaksa pulang lewat dari sekolah, kadang-kadang sehingga jam 11 malam dari sekolah dan saya pula ada urusan lain sehingga tak boleh menjemput mereka..
saya juga tak kisah sangat kalau semasa menjemputnya, ada saja kawan-kawannya yang minta dihantar ke rumah..kadang-kadang pelik pula bila tempat duduk belakang kosong...

mereka dah pandai menyusun jadual dan yang penting kami semua satu keluarga besar Hidayah


Thursday, February 7, 2013

My Little Syasya (4)

selain speech therapy setiap jumaat petang di TIE, Syasya juga memkan dan minum ubat dari klinik alternatif. Rasanya dah beberapa lama keputusan ubat..

Wednesday, February 6, 2013

walaupun banyak perkataan yang dia pernah tahu sejak setahun lepas..tapi syaya susah nak mengikut. perkataan kegemarannya yang mutaakkhir..blue,purple, kakak,syasya, upin dan ipin, 1, 2, 3 dan lain-lain

..semalam cikgu kata dia belajar,some more please.

rasa menyesal isnin lepas, sebab nak bagi dia diam masa hantar ke tadika, saya belikan jajan yg agak masin. mungkin dia suka tapi memang dah lama x beli jajan macam tu

naufal dah bisnes dengan geng dia kat SMIH..tak datang tadika lagi